Indiase Bollywood danslessen

Met gracieuse dansbewegingen werken aan je conditie en vitaliteit? Naast de gracieuse dansbewegingen op kleurrijke muziek en het beleven van plezier heeft dansen en bewegen op meerdere gebieden een goed doel: het heeft invloed op een een gezondere leefpatroon.Doordat je op een leukere manier bezig bent met grenzen verleggen, heeft dat invloed op je manier van doen, je wordt meer zelfverzekerd en durft meer stappen te nemen. Je staat sterker in je kracht en je weet jezelf beter een houding te geven en komt daardoor sterker over, doordat je meer bewust wordt van je lichaamshouding.

Kom en laat je inspireren tijdens de Indiase Bollywood danslessen.

Groepslessen locatie: Zwolle – elke maandag van 19.00-20.00 uur
Groepslessen locatie: Assen – elke donderdag van 18.30 -19.30 uur

Aanmelden via  +31645870049
mail:Info@indiandanceshruti.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*