Over ons

Indian Dance Shruti  is een Indiase dansschool opgericht door St.Metta Huis. Bij Indian Dance Shruti staan ondersteunende en motiverende beweegactiviteiten naar eigen fysiek vermogen centraal. Wij zijn een dansschool waar je met elkaar danst en cultuur kunt beleven, maar tevens werkt aan je vitaliteit en conditie.

De (privé-)lessen verzorg ik in mijn eigen atelier maar ook geef ik  lessen op locatie in scholen, bedrijven, verenigingen en wijkcentra. Bollywooddance is een van de dansstijlen, die invloeden kent vanuit: Afrikaanse dans, streetdance, salsa, merenque, buikdans, bubbeling, bhaitak ghana, hip hop en de Indiase klassieke dans. Hierdoor ontstaat een hippe en vooral swingende stijl waarbij de Indiase invloeden in beweging terug te zien zijn. Het unieke van deze Bollywood dansstijl is het vertellen van een verhaal, waarbij expressie, mimiek en dansen vanuit het hart belangrijk zijn. We werken ook nauw samen met andere Indiase Bollywooddansscholen o.a. Ghoengroe Ki Pukar (GKP) www.bollywooddansschool.nl in Den Haag. Iedereen die geïnteresseerd is in Indiase dans/Bollywood dance kan vrijblijvend meedoen met een proefles en of informatie opvragen.

De Indiase dans is ook geschikt voor peuters- en kleuters,  waarbij aangesloten wordt bij de ontwikkeling en aandachtspanne van de kinderen.

Het doel van dansen is:
plezier beleven aan het samen dansen,
veelzijdig bewegen op kleurrijke muziek;
wennen aan ritme, dans en ruimte
ruimtelijk inzicht vergroten;
coordinatie en balans vergroten;
bevorderen van de motorische activiteiten;
werken aan souplesse en kracht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*